Referencer

Artikler:

Artikel bragt i Tidsskrift for Psykoterapi, oktober 2020. Et samarbejde mellem klient, mentor og jeg.

12-18 Ud af voldens skygge

I marts måned bragt mit fagblad DAP, danske afspændingspædagoger, en artikel om min psykomotoriske vinkel på arbejdet med voldsramte. Artiklen havde udspring i ovenstående klient samarbejde. Den kan findes på DAP’s webside.

Klient referencer:
April 2018.
‘Jeg har fulgt en drømmegruppe hos Yacine over 1/2 år, med 4 møder. De drømme jeg flere gange er kommet med har været meget modsætningsfyldte. Den måde Yacine brugte gestaltterapiens opdeling og strukturering af drømmen på (vha stole, som jeg på skift har siddet i, der hver symboliserede elementer af drømmen), har været utrolig udbytterig.
Når jeg selv blev forvirret over de mange delelementer og hvad de stod for, var Yacine meget nærværende og utrolig skarp, så hun kunne guide mig til at få styr på drømmen.
Hver gang er jeg kørt hjem med en ny indfaldsvinkel på mine drømme. Jeg har supleret med læsning af symbolerne vi har snakket om, på nettet. At læse Jørgen Groths bog om drømmearbejde, har også været et godt supplement for mig.
Med venlig hilsen
Annette Bjerre Larsen’

April 2018.
Kære Yacine
Jeg oplever du altid er smilende og nærværende og skaber en god atmosfære. Føler mig tryg hele vejen i kursusforløbet. Er imponeret over du kan holde “tråden” hele vejen.
Det vi arbejder med på drømmekurset er noget jeg altid kan bruge i mit liv fremover.
Mange varme knus Else

Januar 2016.

Kære Yacine.

Jeg har mærket godt efter og føler jeg er klar til at ‘stå på egne ben igen’ og flyve væk fra din trygge terapi:).

Jeg vil gerne takke dig for din hjælp i min bearbejdelse af min sorgproces og skilsmisse.

Som terapeut formår du hurtigt af skabe en stemning af ro og tillid, hvilket har haft stor betydning i mit terapiforløb.

Du har givet mig mange redskaber til at komme videre i livet. Og jeg har været meget tryg i dine kompetente hænder. Tak!!

Mie.


‘Ført tilbage til 0 på stressskalaen ved hjælp af Yacine’s hjælpende, anerkendende og indfølende hænder.
Ord kan ikke beskrive:
Men mangler du hjælp til at komme hjem til kroppen igen, så få lige fat i denne fantastiske kvinde.’

Britt Schou/ Personlig træner og psykomotorisk terapeut.


‘Super forløb, med godt resultat!’

Maria, læge.


‘Jeg var meget begejstret over de vejrtrækning- og sanseøvelser, som gav en god fornemmelse af, hvilken tilstand mine muskler befandt sig i’.

Heidi, bioanalytiker.


‘Hver behandling har gjort mig klogere på krop og sjæl’.

Annelise, bioanalytiker.


‘Jeg har generelt været overordentlig tilfreds med behandlingerne. Jeg fik akut tider pga. hjernerystelse og behandlingerne har lindret rigtig godt’.

Tanja, læge.


‘Smerterne i mine arme er forsvundet. Jeg kan nu selv massere mine arme og hænder efter din instruks. Jeg er meget tilfreds med vores samtaler. Har givet mig rigtig meget. Behandling hjælper altid. Jeg synes det er en rigtig god idé at forløbet er sammensat af samtale og behandling’.

Jane, bioanalytiker.


‘Igennem samtaler og behandling fik jer en større forståelse af, hvordan mit personlige velvære giver sig til udtryk i min fysiske situation.

Det var rigtig brugbart at ‘lære’ omkring min holdning – hvordan jeg sidder, står og går – og hvorledes dette har indvirkning på belastningerne i min ryg og medfølgende spændinger og smerter.

Det var rart at få løsnet op for nogle af de spændinger jeg havde i kroppen/ryggen og give mig mulighed for at få hul på det og lette, at jeg på egen hånd kan give slip på nogle af de spændinger. – Og samtidig blive opmærksom på, at jeg i nogle situationer spænder ekstra meget i kroppen…

Synes du var rigtig forstående og jeg fik meget ud af også at tale med dig. Du er god til at give forslag til, hvordan man kunne påvirke den situation man stod i. God til at sætte tingene i et klart og overskueligt perspektiv. God til at se ens fysiske og psykiske helbred som en helhed.’

Sarah, bioanalytiker.