NADA

Nada er øreakupunktur og metoden er non-verbal.

NADA – behandling kan fremme recovery og reducere stress, søvnproblemer, angst, fysisk og psykisk uro. Herunder også eksamensangst.

NADA kan skabe balance, stabilitet og forebygge tilbagefald i forbindelse med misbrug.

NADA kan kombineres med fx psykoterapi, kropsterapi eller rideterapi eller stå alene, afhængig af, hvad der er behov for.

Idéen bag NADA-modellen er at give hjælp til selvhjælp og understøtte terapeutisk arbejde og personlig indsigt.


Jeg kan både give alm. NADA behandling samt udvidet NADA program, som indebærer behandling af kropspunkter. Jeg starter altid op med standard behandling, da det er vigtigt at finde ud, hvordan du som klient reagerer, før der evt. tilføres ekstrapunkter.

Min erfaring er, at NADA (øreakupunktur) virker meget effektivt på at regulere krop/psyke balancen.

 • Fysiske symptomer fx:
  Uro
  Søvnløshed
  Muskelsmerter
 • Psykiske symptomer fx:
  Stress
  Tankemylder
  Angst
  Depression.

I mange tilfælde er kombinationen af NADA og psykoterapi eller kropsterapi vældig virkningsfuld og jeg kan anbefale det.

Det tilstræbes i starten, afhængig af din problematik, at du kommer og får NADA 1 gang om ugen. I perioden mellem behandlingerne får du ørekugler sat i, som stimulere punkterne i ørerne i den mellemliggende periode.

En hovedregel siger, at et forløb typisk er på 10 – 20 gange afhængig af, hvordan der  responderes på NADA og hvilken problemstilling der er søgt hjælp til. Nogle mærker meget hurtigt, efter få behandlinger, effekt af NADA, andre skal have flere behandlinger før de kan mærker virkningen. Derfor er det vigtigt at give det tid.

Priser.


Book en tid!